Edelsteen zeep; een bijzonder product.

Zeep met edelsteen is een relatief nieuw product met een bijzondere werking voor je welzijn. In elke edelsteen zeep staat de steen centraal. De edelsteen wordt in de zeep gecombineerd met kruiden, bloemen en oliën die de kracht van de edelsteen ondersteunen. Zelfs de kleur van de zeep is in harmonie met de edelsteen. Het resultaat is een product waarmee je een moment voor jezelf kan creëren, om jezelf in alle rust op te laden. Op deze pagina vertellen we alles over edelstenen en welke kracht ze hebben.

Natuurlijk en diervriendelijk

De herkomst van wat we voor ons lichaam gebruiken, is net zo belangrijk als de kwaliteit. Onze edelsteen zeep is daarom veganistisch en wordt niet op dieren getest. Bij elke zeep vermelden wij duidelijk de ingrediënten. Zo kan je altijd checken of deze bij je passen. Voorbeelden van natuurlijke ingrediënten in onze zepen zijn:

  • Shea butter
  • Amandelolie
  • Aloë vera
  • Teunisbloem
  • Himalaya zout
  • Houtskool

Deze bestanddelen hebben elk hun unieke werking. Zo zijn shea butter en amandelolie kampioen in hydrateren. En houtskool bijvoorbeeld, werkt zuiverend en reinigend.

Onze natuurlijke kleurstof miCa

Onze zepen zijn goed voor je welzijn en matchen qua kleur altijd met de edelsteen. Dit hebben we gedaan omdat kleur werkt op je geest én voor de herkenbaarheid van onze zepen. Om de zeep kleur te geven is er de natuurlijke kleurstof mica gebruikt. Mica is een veilig, natuurlijk mineraal. Met mica kan zeep op een verantwoorde manier van een mooie kleur worden voorzien.

Wat kan je verwachten van zeep met edelsteen?

In edelsteen zeep is een bepaalde edelsteen als poeder verwerkt. Door de combinatie met de juiste kruiden, olie of bloemen is de werking van de edelsteen extra krachtig. Dit wordt nog eens extra versterkt doordat de zeep in contact komt met je lichaam. Door de sterke werking van de steen samen met de kruiden kan je optimaal profiteren van de kracht van edelstenen. Een voorbeeld hiervan is onze amethist zeep. Amethist heeft een kalmerende werking en bevordert zelfinzicht. Samen met de rustgevende kracht van lavendel (en beide de kleur paars) wordt je ontspanning bevorderd.

Edelsteenzeep bestellen

Bij Crystals & Herbs kan je edelsteenzeep bestellen van hoge kwaliteit en een verantwoorde herkomst. Het doel van de zeep is het ondersteunen van je gezondheid en je welzijn. Neem gerust een kijkje in onze webshop voor de collectie zepen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-18861324. Je kan ook ons contactformulier invullen. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Crystals & herbs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel