Sorteer op
Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.

Azeztuliet is een zeldzame, bijzondere steen die slechts op enkele plekken op onze aarde wordt gevonden. De zuivere spirituele vibraties zijn zeer krachtig en deze steen is daarom bedoeld voor mensen die op spiritueel gebied al enige ervaring hebben. Indien u deze steen behoedzaam gebruikt, zorgt deze steen voor veel spirituele ontwikkeling, en helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Deze steen doorbreekt patronen en kan op emotioneel gebied zeer reinigend zijn, zorgt voor versterking van vastberadenheid en wilskracht. Ook wordt het bewustzijn naar een hoger niveau gebracht. De meditatie wordt door de Azeztuliet niet alleen bevorderd, maar een beschermende energetische spiraal vormt zich om het fysieke lichaam. De Azeztuliet kan worden ingezet voor bestrijding van celziektes, en ondersteunt in de behandeling van chronische ziektes, door de vastberadenheid en wilskracht te versterken. De steen staat voor visie en inspiratie.

Chakra

Alle chakra's

Element

Storm

Geologie

Azeztuliet is een bijzondere variëteit van Bergkristal en behoort tot de Kwarts familie, met hardheid 7. Deze steen wordt gevonden in North Carolina en Vermont (VS)

Chemische samenstelling

SiO2

Reiniging

Kan met alle methoden gereinigd worden.

Steekwoorden

Innerlijk licht, sereniteit, spirituele ontwikkeling

 

*Edelstenen kunnen de gezondheid ondersteunen, maar zijn geen geneesmiddel. Raadpleeg bij klachten altijd medisch advies*

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Crystals & herbs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel