Rode Jaspis is een sterk aardende steen, die je helpt om meer uithoudingsvermogen op te bouwen, en stabiliseert tevens je energie. Rode Jaspis helpt trillingen in lichaam te harmoniseren en werkt als een bliksemafleider, maakt ons vrij van blokkades en invloeden van andere mensen. Het is ook een bondgenoot bij het helen van bepaalde sexuele ervaringen. Hij maakt de wortelchakra vrij en zorgt ervoor dat en levensenergie-stroming van de aarde door het lichaam heen kan trekken.

Rode Jaspis helpt het immuunsysteem te versterken. Hij is uitermate geschikt als extra ondersteuning bij het herstellen en versterken van het fysieke lijf. Hij helpt ook bij het ontwikkelen van spierweefsel en leid de zwangerschap in goede banen. Verder kan Rode Jaspis  lever, maag, milt en alvleesklier helen.

Chakra

1e (Wortel chakra) &2e (Heiligbeen chakra)

Horoscoop

Maag, Ram & Schorpioen

Geologie

Jaspis behoort tot de Kwarts familie met hardheid 7. Rode Jaspis wordt o.a. gevonden in Brazilië, de VS, Afrika, India en Duitsland.

Chemische samenstelling

SiO2

Reiniging

Kan met alle methoden gereinigd worden.

Steekwoorden

Aarden, stabiliteit, uithoudingsvermogen, immuunsysteem

 

*Edelstenen kunnen de gezondheid ondersteunen, maar zijn geen geneesmiddel. Raadpleeg bij klachten altijd medisch advies*

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Crystals & herbs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel