De bijzondere kracht en heerlijke smaak van edelsteen thee.

De edelsteen thee van Crystals & Herbs is samengesteld uit verschillende kruiden en edelstenen die speciaal geselecteerd zijn om samen te werken. Elke edelsteen is gecombineerd met kruiden voor een bepaald gezondheidsthema. Voorbeelden daarvan zijn vitaliteit, huid en haar, ontspanning en weerstand. Zo is edelsteen thee met heliotroop en vlierbloesem geschikt om je lichaam te reinigen, en ondersteunt aventurijn thee je huid en haar. Van elke melange kan je bij ons de ingrediëntenlijst zien.

Dit kan je verwachten van onze gezondheidsthee producten

Onze thee met edelstenen bestaat altijd uit een zakje theemelange en een zakje edelsteentjes. De meeste kruiden zijn van biologische afkomst. Alle kruiden zijn helemaal puur. Denk bijvoorbeeld aan brandnetel, paardenbloem, vlierbloesem, hibiscus, viooltjes, lavendel en heermoes. Omdat het gaat om verpakkingen met losse thee, heb je een theefilter nodig.

Edelsteen thee zetten

Edelsteen thee zetten is bijna hetzelfde als het zetten van een kopje of pot 'gewone' kruidenthee. Je hebt er alleen een extra filter voor de steentjes voor nodig (dit is geen vereiste, maar veel mensen vinden dit prettig). Een kopje edelsteen thee zet je als volgt:

  • Doe zowel de edelsteentjes als de thee elk in een apart zeefje, thee-ei of filter;
  • Laat de edelstenen en de gezondheidsthee 3 tot 5 minuten trekken;
  • Verwijder de zeefjes;
  • Geniet van een lekker kopje thee!

Je kunt de steentjes ook naar de bodem van je mok of glas laten zinken. Kijk dan wel uit dat je ze niet inslikt. Een pot edelsteen thee zetten kan je doen op dezelfde manier.

Edelsteen thee kopen bij Crystals & Herbs

Ben je benieuwd naar de sterke werking van edelstenen en thee samen, kijk dan eens rond in onze collectie. De verschillende thema's zoals immuunsysteem, huid en haar en vrouwenthee, bieden voor ieder wat wils. Het is belangrijk dat je nèt even dat moment voor jezelf neemt. Waar onze zepen van buitenaf helpen voor je welzijn, doet onze thee dat van binnenuit. Heb je een vraag over onze producten, bel ons op 06-18861324 dan even op of vul ons contactformulier in.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Crystals & herbs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel